Epost:
Epostutsendingar frå forumet er deaktivert på serversida pga spam. Er usikker på om dette påvirker PM. Har sendt ein PM så får vi sjå om mottakar svarar. Vedkommande får ikkje epostvarsel om ny melding.

13.10.21

Utvidelsar:
Som nokon av dere har fått med seg er utvidelsane på forumet deaktivert. Dette er for å forenkle vidare vedlikehold. Forumet blir eit reint phpBB-forum framover.
Innlegg er ikkje påverka av dette!

Innlogging:
Innlogging med Facebook-konto eller andre kontoar er deaktivert på permanent basis. Dvs at du må opprette ny brukar her på forumet om du ikkje har dette frå før av!
Registrering er åpen, men må godkjennast av admin!

09.10.21

Fra 2002 Deuce bakskjerm til "bobtail" FXST skjerm

Custom
Profilbilde
Pah
Innlegg: 1
Ble medlem: 01 Sep 2017, 18:14

Fra 2002 Deuce bakskjerm til "bobtail" FXST skjerm

Post skrevet av Pah »

Hei. Er det noen som kan hjelpe meg med bredde målet på feks 2007 Softail standard (FXST) bakskjerm? Jeg spør fordi jeg har en 2002 Deuce og den har originalt 160 bakhjul, og ganske bred bakskjerm. Jeg vil montere en "bobtail" bakskjerm fra Softail standard (FXST). Jeg kan kappe,sveise, bore, osv men ønsker en skjerm som er nærmest mulig. Du som har 2007 Softtail standard, gidder du å måle bredden på bakskjermen midt over bakhjulet, og bredden på skjermen bak ved tuppene på fender strutsene? Hadde vært knall å fått dette 👍😎
Post svar

Tilbake til “Chassis”