Forumsponsor 2014

Om forumet, regler og sånt.
Profilbilde
Erlend
Grunnlegger
Grunnlegger
Innlegg: 1738
Ble medlem: 08 Mar 2010, 08:56

Forumsponsor 2014

Post skrevet av Erlend » 16 Feb 2014, 21:30

Som du sikkert vet drives dette forumet av noen få ildsjeler på frivillig basis. Vi har ingen inntekter av driften, så server- og domenekostander må dekkes av donasjoner – eller av admins egen lomme. Og siden admins lomme ikke er spesielt dyp, og det nærmer seg forfallsdato for regninga fra ISP'en vår, vil vi henlede oppmerksomheten din til donasjonsknappen øverst på ‪portalsiden.

Du velger selv hvor mye du vil bidra med - sett summen til det du mener det er verdt for deg å ha tilgang til forumet det kommende året - en tier, en femtilapp... alle monner drar.

I bytte får du - i tillegg til en generell karmaforbedring - tittelen "forumsponsor 2014" under nicket ditt, slik at alle forummedlemmer ved selvsyn kan se hvilken selvoppofrende kjernekar (evt. kjernekvinne) du er.

Om du donerer fra en paypal-konto som er assosiert med en annen epostadresse enn den du har registrert deg med her på forumet, må du oppgi brukernavnet ditt under "beskjed til mottaker" når du betaler - ellers har vi ikke sjans til å gi deg riktig tittel, da vi ikke aner hvem som har betalt.

Takk for støtten.

AdmingruppaLåst

Tilbake til “Forum info”