Epost:
Epostutsendingar frå forumet er deaktivert på serversida pga spam. Er usikker på om dette påvirker PM. Har sendt ein PM så får vi sjå om mottakar svarar. Vedkommande får ikkje epostvarsel om ny melding.

13.10.21

Utvidelsar:
Som nokon av dere har fått med seg er utvidelsane på forumet deaktivert. Dette er for å forenkle vidare vedlikehold. Forumet blir eit reint phpBB-forum framover.
Innlegg er ikkje påverka av dette!

Innlogging:
Innlogging med Facebook-konto eller andre kontoar er deaktivert på permanent basis. Dvs at du må opprette ny brukar her på forumet om du ikkje har dette frå før av!
Registrering er åpen, men må godkjennast av admin!

09.10.21

Forumsponsorer 201x

Om forumet, regler og sånt.
Profilbilde
Erlend
Grunnlegger
Grunnlegger
Innlegg: 1746
Ble medlem: 08 Mar 2010, 08:56

Forumsponsorer 201x

Post skrevet av Erlend »

Som du sikkert vet drives dette forumet av noen få ildsjeler på frivillig basis. Vi har ingen inntekter av driften, så server- og domenekostander må dekkes av donasjoner – eller av admins egen lomme. Og siden admins lomme ikke er spesielt dyp, og det nærmer seg forfallsdato for regninga fra ISP'en vår, vil vi henlede oppmerksomheten din til donasjonsknappen øverst på ‪portalsiden.

Du velger selv hvor mye du vil bidra med - sett summen til det du mener det er verdt for deg å ha tilgang til forumet det kommende året - en tier, en femtilapp... alle monner drar.

I bytte får du - i tillegg til generelt forbedret karma - tittelen "forumsponsor 201x" under nicket ditt, slik at alle forummedlemmer ved selvsyn kan se hvilken selvoppofrende kjernekar (evt. kjernekvinne) du er.

Om du donerer fra en paypal-konto som er assosiert med en annen epostadresse enn den du har registrert deg med her på forumet, må du oppgi brukernavnet ditt under "beskjed til mottaker" når du betaler - ellers har vi ikke sjans til å gi deg riktig tittel, da vi ikke aner hvem som har betalt.

Takk for støtten.

Admingruppa
Keep the rubber side down!
Låst

Tilbake til “Forum info”