Forumsponsorer 201x

Om forumet, regler og sånt.
Profilbilde
Erlend
Grunnlegger
Grunnlegger
Innlegg: 1747
Ble medlem: 08 Mar 2010, 08:56

Forumsponsorer 201x

Post skrevet av Erlend »

Som du sikkert vet drives dette forumet av noen få ildsjeler på frivillig basis. Vi har ingen inntekter av driften, så server- og domenekostander må dekkes av donasjoner – eller av admins egen lomme. Og siden admins lomme ikke er spesielt dyp, og det nærmer seg forfallsdato for regninga fra ISP'en vår, vil vi henlede oppmerksomheten din til donasjonsknappen øverst på ‪portalsiden.

Du velger selv hvor mye du vil bidra med - sett summen til det du mener det er verdt for deg å ha tilgang til forumet det kommende året - en tier, en femtilapp... alle monner drar.

I bytte får du - i tillegg til generelt forbedret karma - tittelen "forumsponsor 201x" under nicket ditt, slik at alle forummedlemmer ved selvsyn kan se hvilken selvoppofrende kjernekar (evt. kjernekvinne) du er.

Om du donerer fra en paypal-konto som er assosiert med en annen epostadresse enn den du har registrert deg med her på forumet, må du oppgi brukernavnet ditt under "beskjed til mottaker" når du betaler - ellers har vi ikke sjans til å gi deg riktig tittel, da vi ikke aner hvem som har betalt.

Takk for støtten.

Admingruppa
Keep the rubber side down!
Låst

Tilbake til “Forum info”